Onderzoek

Anamnese gesprek

Bij elke start van het onderzoek wordt er een uitgebreide anamnese gehouden met vragen om en rond uw klacht. Zo kan ik uw klacht ook al beter in kaart brengen.

Klinisch-en biomechanisch onderzoek

Er worden metingen gedaan van voet tot lage rug. Dit is om de bewegingsuitslag van de verschillende gewrichten te controleren en mogelijke afwijkingen te ontdekken. Daarnaast worden er ook actieve, passieve en weerstandstesten gedaan om spierkracht en lengte in kaart te brengen.

Bewegingsanalyse

Hier wordt er uitgebreid gekeken tijdens het stappen en lopen met highspeed-camera’s naar hoe de voet functioneert op hoger gelegen segmenten, en andersom. We kunnen ook op de graad nauwkeurig gaan kijken hoeveel bepaalde gewrichten (te veel) bewegen en dit ook gaan gebruiken bij een eventueel zolenplan.
Bij hardlopers gebruik ik ook de Runeasi band. Deze band geeft live biofeedback tijdens het hardlopen, zo kan ik impact, cadans, stabiliteit, etc... gaan bekijken en hier later ook advies over geven.

Drukmeting

Als de klacht een relatie heeft met verhoogde druk ter hoogte van de voeten kan een drukmeting een meerwaarde zijn. Hier kunnen overdruk of afwijkingen in de drukverdeling vastgesteld worden.

Behandelplan

Na het onderzoek bespreek ik met u wat de oorzaak is van de aanwezige klacht(en), en hoe we deze het best behandelen. Na het onderzoek krijgt u ook een uitgebreid verslag toegestuurd dat u eventueel mee kan nemen naar andere disciplines.

Als er een podologische zool gemaakt moet worden, gebeurt dit door een belaste afdruk te maken die vervolgens 3D wordt in gescand. De zolen worden vervaardigd via Borginsole.

Biomechanische meting tcg

Biomechanische meting

Behandelplan overlopen.
Anamnese

Behandelplan overlopen

Belaste voetscan, borgimobi. 
3d afdruk

Belaste voetscan

Drukmeting voeten.

Drukmeting

Loopanalyse met metingen op. 
Ganganalyse.

Stap-en loopanalyse

Behandelkamer paradocs

Behandelkamer

Contact:
Email: podologiefeetback@gmail.com

Runeasi Borginsole hyperlink. Facebook hyperlink, podologie feetbackInstragram logo, podologie feetback hyperlink.